Καλωσορίσατε

Aγαπητοί γονείς και αγαπητά παιδιά, 

To Healthy Lifestyle Camp, σας ενημερώνει ότι έχει αποφασίσει την οργάνωση της φετινής κατασκήνωσης #HLC2022 ⛺️, στο Ξενοδοχείο “ΡΟΔΟΝ” στον Αγρό, από 21-26 Ιουλίου 2023

Επιπλέον σας διαβεβαιώνουμε ότι θα τηρηθούν με ευλάβεια οι οδηγίες των αρμοδίων αρχών και θα εφαρμοστούν τα απαραίτητα μέτρα που θα αποφασιστούν  σε συνεννόηση με την επιδημιολογική ομάδα, για να ζήσουν τα παιδιά σας ευχάριστες 🤸‍♂️και ασφαλείς 🤹‍♀️ μέρες μαζί μας. 

Εγγραφές από 30 Aπριλίου μέχρι 30 Ιουνίου, 2023.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι θέσεις, λόγω και των μέτρων που θα ληφθούν, θα είναι περιορισμένες. Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρα!

Το Healthy Lifestyle Camp επιστρέφει και φέτος για 17η συνεχόμενη χρονιά! Πραγματικά ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τις πολύ ωραίες εμπειρίες όλα αυτά τα τελευταία 16 χρόνια.  Όλοι εμείς, είμαστε πανέτοιμοι και ανυπομονούμε  να υποδεχτούμε και φέτος τα παιδιά σας στις 21-26 Ιουλίου 2023, στο ανακαινισμένο Rodon Hotel στον Αγρό. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων.

Το καταπράσινο περιβάλλον γύρω από το ξενοδοχείο είναι ιδανικό και μέσα από διασκέδαση και χαλάρωση τα παιδιά, θα μάθουν τις αρχές της σωστής διατροφής καθώς και τους σωστούς τρόπους γύμνασης για την καλή τους υγεία. 

Tο ετήσιο Healthy Lifestyle Camp που λειτουργεί για 17η συνεχόμενη χρονιά, έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός και εκτιμάται από την Κυπριακή κοινωνία, για το πρόγραμμα που ακολουθεί και τον τρόπο που το υλοποιεί.  

Ο σκοπός του Healthy Lifestyle Camp είναι η στροφή της συμπεριφοράς των παιδιών προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής με έμφαση στην σωστή διατροφή και καθημερινή άσκηση. Ο απώτερος σκοπός του Healthy Lifestyle Camp είναι να αποτελέσει καινοτομία στην αντιμετώπιση αλλά και στην πρόληψη της μάστιγας της παχυσαρκίας που αντιμετωπίζουμε παγκόσμια σήμερα. 

Το πρόγραμμα επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά να αντιληφθούν τι είναι σωστή διατροφή και πόσο σημαντική είναι για την υγεία τους, να κατανοήσουν τι είναι άσκηση και ποια τα οφέλη που θα έχουν στην υγεία τους από την καθημερινή άσκηση. Επίσης να τα επιμορφώσει σε θέματα υγείας, και να τα εκπαιδεύσει μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα αποδεκτής διασκέδασης, παιχνιδιού και χαλάρωσης. 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €300 ευρώ το κάθε παιδί. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα λαμβανέται σειρά προτεραιότητας. Αποταθείτε έγκαιρα για να προκρατήσετε τη θέση σας.

Νικολέτα Μιχαηλίδου, ΜSc, RD, CSSD
Κλινική και Αθλητική
Διαιτολόγος/Διατροφολόγος

Υπεύθυνη HealthyLifestyleCamp